Ahad, 6 Jun 2010

salam perkenalan...

Assalammualaikum....terima kasih kerana sudi untuk masuk dan tengok blog nie...sebenarnya sudah lama blog ini nak di adakan..tetapi disebabkan ada masalah problem (peeh!!dah lar masalah pastu problem plak..mmg dasyat) blog nie tak dapat di reka...
Sebenarnya blog ini diwujudkan untuk mmbantu rakan2 dalam menjalankan aktiviti perniagaan internet atau networking atau sebangainya yg berkaitan dengan dunia MLM (meniaga larut malam..hehe)...
Perniagaan networking yang dimaksudkan di sini adalah seperti yang anda tahu iaitu berkenanan dengan SHAMELIN BINA SDN. BHD....
Di dalam blog ini nanti,saya akan mmberi pengetahuan bagaimana untuk mmilih sesuatu peluang prniagaan,bagaimana untuk mncari downline,tip-tip closing yg paling brkesan dan macam2 lg...
Sekali lagi sya berterima kasih kepada anda krna sudi masuk ke blog ini...dan saya berharap anda berjaya dengan prniagaan yang anda ceburi skrg nie...GERAK SHAMELIN...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan